Sergiy · Sep 22, 2015 3:26:26 PM · Подобається 0 · Коментар 0 Список

14-17 вересня 2015 року в Штутгарті відбулася найбільша в Європі міжнародна виставка-конференція в області досягнень геодезії, геоінформатики та землевпорядкування Intergeo 2015, яка охопила понад 16000 учасників з більш ніж 80 країн світу. На виставці провідні фахівці та розробники галузі представили основні напрямки швидко зростаючого ринку геоданих, що впливає на прийняття важливих рішень в області політики, соціальних і господарських питань. Проблеми використання природних ресурсів, моніторингу навколишнього середовища, управління транспортом, а також територіального планування можуть бути вирішені тільки при використанні актуальних геоданих. Діапазон експонатів охопив всі аспекти геодезії, дистанційного зондування, фотограмметрії.

Проект GISFile був успішно представлений на виставці спільно з компаніями Мапгеосістем і Бітрек. Мапгеосістем виконує роботи з векторизації, відеозйомку безпілотниками і проби грунту для с/г підприємств. Бітрек є розробником GPS трекерів, датчиків і систем контролю доступу. Спільно був представлений комплексний підхід від зйомки GPS з відео до відображення інформації на сервісі GISFile.

Участь у виставці дозволила не тільки ознайомитися з новітніми технологіями, показати свої розробки, а й налагодити контакти з майбутніми партнерами і клієнтами, дізнатися більше про основні тенденції, що відбуваються в геодезії та суміжних галузях. Інтерес учасників виставки до нашого проекту дає стимул до нових розробок та удосконаленню вже існуючих проектів.

Intergeo 2015

Міжнародна виставка-конференція в області ГІС